Sierpleister

sierpleisterEen vaak gekozen methode voor afwerking van onder andere wanden is sierpleister. Sierpleister is een afwerkingsvorm waarmee raap- of pleisterwerk afgewerkt kan worden. Het aanbrengen van sierpleister is echter geen gemakkelijke klus. Het is aan te raden om een stukadoor hiervoor in te huren. Een stukadoor heeft de benodigde kennis en expertise om sierpleister om de juiste manier te bevestigen. In Nederland zijn echter zeer veel stukadoors; mede hierdoor hebben wij een handig overzicht gemaakt waarmee u alle prijzen van stukadoors kunt vergelijken.

Verschillende soorten

Momenteel zijn er meerdere soorten varianten van sierpleister te verkrijgen:

  • Spachtelputz: een mengsel van gebroken marmerkorrels en een bindmiddel op basis van kunststof.
  • Rustiekputz: een vorm van sierpleister op basis van kunststof
  • Granol: een vorm van sierpleister met een veel grovere vorm in vergelijking met bovenstaande twee vormen.

Voordelen

Sierpleister biedt enkele grote voordelen ten opzichte van reguliere stucwerk. Allereerst biedt sierpleister een prachtige kleur. De kleur wordt verwerkt in de putz, waardoor de kleur voor een zeer lange periode mooi blijft.

Een ander voordeel is dat het zeer onderhoudsarm is. Het schoonmaken van sierpleister is zeer gemakkelijk; u kunt met een nat doekje de gehele muur netjes schoonmaken. Dit scheelt u erg veel tijd.

Prijzen

De prijzen voor het aanbrengen van sierpleister liggen ver uiteen. Wij bieden daarom voor u een erg handige service. Op onze website kunt u de prijzen van maar liefst 153 stukadoors vergelijken. Deze stukadoors hanteren allemaal hun eigen voorwaarden en tarieven. Om het voor u overzicht te maken, hebben wij dit voor u in een handig overzicht gemaakt.

Uit ervaring weten wij dat het erg lonend kan zijn om de prijzen te vergelijken van stukadoors. Dit geldt met name bij het aanbrengen van sierpleister. Dit is een erg unieke vorm van stucwerk, waardoor de stukadoor veel kennis en expertise moet hebben. U kunt ervan uit gaan dat alle stukadoors op onze website de beste kwaliteit leveren. U kunt echter tot 40% besparen als u de stukadoors met elkaar vergelijkt.

Door het vergelijken van aanbieders bespaart u tot wel 40%!

prijzen-vergeljiken

Sierpleister
4.5 (90%) 2 votes