Spachtelputz

spachtelputzDe markt van het stuckwerk verandert ook continue. Door alle technologische ontwikkelingen is men in staat om veel betere kwaliteit af te leveren. Door de technologische ontwikkelingen zijn er echter ook hele nieuwe varianten van stucwerken op de markt gekomen. Een van de meest populaire varianten is het zogeheten spachtelputz.

Sierpleister

Spachtelputz is een variant die valt onder de noemer ‘ sierpleister’. Sierpleister is een nieuwe vorm van het afwerken van een muur. Er zijn meerdere soorten sierpleisters, maar de spachtelputz is verreweg de meest gebruikte variant.

Voordelen

Spachtelputz is opgebouwd uit twee verschillende substanties: gebroken marmerkorrels en een bindmiddel op basis van kunststof. Deze twee substanties vormen een unieke mix. Deze unieke mix biedt veel voordelen met zich mee; spachtelputz is onderhoudsarm en houdt zijn kleur voor een lange tijd goed vast. Dit heeft echter tot gevolg dat spachtelputz relatief gezien duur is.

Wij bieden daarom een handige tool aan op onze website. Met onze tool kunt u de prijzen van ruim 150 stukadoors met elkaar vergelijken. Op die manier kunt u de stukadoor kiezen met het laagste tarief/waar u het beste gevoel bij heeft. Dit kunt u behoorlijk veel geld besparen. Bij het vergelijken van de tarieven dient u eerst enkele gegevens in te vullen:

  • Uw wensen dienen beschreven te worden;
  • Uw locatie;
  • U dient aan te geven hoe groot het oppervlakte is.

Zodra wij deze gegevens binnen hebben, krijgt u vanuit ons meerdere offertes van stukadoors bij uit de buurt. Uit ervaring weten wij dat u hier ruim 40% mee kan besparen; dat is flink veel geld!

Prijzen

Hierboven gaven we al even aan dat de prijzen voor spachtelputz relatief hoog liggen. Dit komt enerzijds doordat het een uniek soort materiaal is. Daarnaast is het aanbrengen van spachtelputz geen gemakkelijke klus. Dit heeft als gevolg dat een stukadoor veel kennis, expertise en ervaring in huis moet hebben, voordat hij een muur kan bedekken met spachtelputz.
Door bovenstaande redenen ligt de prijs van spachtelputz relatief gezien hoog.

Met onze handige vergelijker kunt u echter de meest voordelige stukadoors bij u in de buurt vinden!

Door het vergelijken van aanbieders bespaart u tot wel 40%!

prijzen-vergeljiken

Spachtelputz
4.5 (90%) 2 votes