Stucen

stucenHet stucen van een muur is alles behalve een gemakkelijke klus. Als een muur netjes gestuct is, ziet het er echter wel zeer strak uit. Dat is een van de voordelen van het stucen van een muur. Daarnaast zijn veel vormen van stucwerk onderhoudsarm. Dit houdt in dat u weinig tijd hoeft te besteden aan het onderhoud van de muur.

Varianten

De afgelopen periode zijn er meerdere varianten van stucwerk op de markt gebracht. Een van de nieuwste varianten is sierpleister. Dit is een aparte variant van afwerking.

U kunt echter ook kiezen voor spackspuitwerk. Dit is in feite een van de goedkoopste manieren. Hierbij wordt het stucwerk aangebracht met een machine, waardoor een muur in relatief korte tijd gestuct kan worden.

Stappenplan

Het stucen van een muur gaat in drie stappen:

  1. Voorbereiding; het oppervlakte moet vlak zijn; zo moeten alle lichtknoppen en dergelijke van de muur afgehaald zijn.
  2. Controleren; vervolgens kan de stukadoor de ondergrond controleren. Eventuele scheuren in de muur kunnen hersteld worden.
    Strijken/Hechten: als de muur in orde is, kan de stukadoor beginnen met stucen. Het is zaak om ervoor te zorgen dat de oude en de nieuwe stuclaag goed aan elkaar hechten.
  3. Vind de scherpste prijzen bij ons!

Stucwerk is over het algemeen gezien een specialistische klus. Het is daarom aan te raden om een goede stukadoor te vinden. In Nederland zijn echter zeer veel stukadoors actief, waardoor u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u hier graag een handje mee!

Wij hebben een grote database van stukadoors. U kunt bij ons een prijsopgave doen. Het enige wat u hoeft te doen, is het doorgeven van de volgende zaken:

  • Wat zijn uw wensen?
  • Wat is uw locatie?
  • Hoe groot is de oppervlakte waar het om gaat?

Op basis van de antwoorden op bovenstaande vragen, gaan wij op zoek naar de goedkoopste stukadoor voor u. Wij benaderen maximaal 6 stukadoors bij u in de buurt. Deze stukadoors stellen gratis een offerte op. Hierdoor heeft u perfect vergelijkingsmateriaal en kunt u de juiste keuze maken. Dit kan een hoop geld voor u besparen!

Door het vergelijken van aanbieders bespaart u tot wel 40%!

prijzen-vergeljiken

Stucen
5 (100%) 2 votes